RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 15 » Деніелу Крейгу запропонували роль в драматичному серіалі «Purity»
12:39
Деніелу Крейгу запропонували роль в драматичному серіалі «Purity»
Відразу кілька каналів і інтернет-сервісів, включаючи Showtime, FX, Netflix і Amazon, вирішили поборотися за права на новий серіал під назвою Purity ( «Пьюріті» *). Як повідомляє Variety, головну роль у чорній комедії за однойменним романом Джонатана Франзена, самого обговорюваного американського письменника нашого часу, вже застовпив зірка бондіани Деніел Крейг ("007: Спектр"). Продюсує екранізацію, яка буде складатися з 20 серій, Скотт Рудін, а працює над сценарієм сам Франзен в співавторстві з Тоддом Філдом. Останній також очолить зйомки серіалу.

Роман був опублікований у вересні минулого року, а його сюжет обертається навколо Пьюріті «Піп» Тайлер - юної і досить легковажної працівниці стартапу з гігантським боргом за навчання і компанією дивних і таких же, як вона, безглуздих приятелів. Інсайдери припускають, що Крейг зіграє персонажа на ім'я Андреас Вульф. Вульф - хакер, який виріс в Східній Німеччині, а в США він займається розкопуванням найбрудніших секретів медійних персон. Піп сподівається, що її новий приятель допоможе їй з пошуками батька, у якого, можливо, водяться гроші ...



Славу Франзену приніс роман «Поправки», випущений в 2001 році. Скотт Рудін намагався зробити з нього серіал, але далі пілота справа, на жаль, так і не пішла.
Переглядів: 710 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Деніел Крейг, Пьюріті, новини, Purity | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |