RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 6 » Деніелу Крейгу запропонували 150 мільйонів за роль Бонда
10:08
Деніелу Крейгу запропонували 150 мільйонів за роль Бонда
Кіностудія Sony Pictures готова заплатити Деніелу Крейгу 150 мільйонів доларів за його участь ще в двох епізодах "бондіани", після чого йому на зміну прийде більш молодий актор. Про це з посиланням на свої джерела в студії повідомляє ресурс Radar Online.

"Всім відомо, з якою повагою до нього ставляться керівники проекту, і вони навіть не розглядають можливість втратити його на цьому критичному для франшизи етапі", - стверджує анонімний інформатор. За його словами студія Sony вже найближчим часом оголосить про продовження свого дистриб'юторського контракту з власниками франшизи, що, безсумнівно, забезпечить їй мільйони доларів прибутку.



Відзначимо, що сам Деніел Крейг неодноразово стверджував, що має намір дистанціюватися від "бондіани", але ніколи відкрито не заявляв про готовність порвати з образом, що прославив його. В якості його можливих наступників називалися актори Том Хіддлстон, Майкл Фассбендер, Ідріс Ельба і інші. Представники студії поки не анонсували переговорів з можливим кандидатом.

Нагадаємо, що останній на момент написання даної замітки епізод "бондіани" під назвою "007 Спектр" вийшов в 2015 році. Його світові касові збори досягли 880 млн доларів. Дата прем'єри наступного фільму невідома.
Переглядів: 706 | Додав: Elnino | Теги: 150 мільйонів, кіно, бонд, Деніел Крейг, 007, новини, Бондіана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |