RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 13 » Деніел Редкліфф не хоче перетворення "поттеріани" в «Зоряні війни»
20:11
Деніел Редкліфф не хоче перетворення "поттеріани" в «Зоряні війни»
У зв'язку з появою на початку осені 2016 року чуток про прагнення студії Warner Bros. екранізувати п'єсу "Гаррі Поттер і Прокляте дитя", видання The Hollywood Reporter звернулося до виконавця ролі Гаррі Поттера Деніела Редкліффа з питанням про його готовність повернутися до відомого образу. Актор відповів ствердно, але назвав ряд умов.

"Я і не збирався остаточно закривати двері перед такою можливістю: це було б просто нерозумно. Але в той же час, я був би цілком щасливий, якби хтось інший взявся за цю роль. Поки я не особливо замислююся з цього приводу, так як я ще занадто молодий, щоб зіграти героя в потрібному віці. Але навіть через десять років я, швидше за все, буду відчувати себе дивно, повернувшись до нього. Якась частина мене впевнена, що деякі речі варто залишити в спокої. Якщо ми знову знімемо фільм про Поттера, є шанс, що вийде те, чим стали "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили" для оригінальної трилогії, але також є шанс, що у нас вийде "Зоряні війни: Епізод 1 - Прихована загроза ". І я не хочу повертатися до чогось, що завдасть шкоди тому, що глядачі люблять", - сказав він.



Відзначимо, що в п'єсі ключовими персонажами є діти героїв "поттеріани", проте сам Гаррі Поттер теж грає в ній не останню роль.
Переглядів: 675 | Додав: Elnino | Теги: Прокляте дитя, кіно, Деніел Редкліфф, Гаррі Поттер, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |