RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 2 » Деніел Крейг затверджений на головну роль в серіалі «Пьюріті»
08:43
Деніел Крейг затверджений на головну роль в серіалі «Пьюріті»
Виконавець ролі Джеймса Бонда Деніел Крейг ("007: Спектр") отримав головну роль в драмі з обмеженою кількістю епізодів, заснованої на останньому на даний момент романі Джонатана Франзена "Пьюріті", яку зніме канал Showtime. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

У серіалі, що складається з двадцяти епізодів, в центрі уваги виявляється молода жінка на ім'я Пьюріті або Піп, яка в пошуках відповідей про себе і свою сім'ю погоджується працювати на хакерську групу "Сонячний промінь". Серіал описується як історія про юнацькbq ідеалізм, вірність вбивство. Крейг зіграє Андреаса, німецького провокатора, який зустрічається на шляху Піп.



Тодд Філд напише сценарій і виступить режисером і виконавчим продюсером "Пьюріті". Скотт Рудін, Елі Буш, Франзен і Девід Хеа також є виконавчими продюсерами серіалу. Хеа і Франзен візьмуть участь в написанні сценарію, а Філд зніме всі 20 серій. Серіал транслюватиметься Showtime протягом двох років. Виробництво почнеться в 2017 році.

Роман був опублікований у вересні 2015 року та стане другою книгою з бібліографії письменника, по якій буде знято серіал. Нагадаємо, що роман "Поправки", що вийшов в 2001 році, розроблявся в форматі серіалу для HBO, який, проте, так і не був знятий.
 
Переглядів: 694 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Showtime, Деніел Крейг, новини, Джонатан Франзен, Пьюріті | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |