RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 10 » Деніел Крейг пояснив свої слова про прощання з Бондом
22:04
Деніел Крейг пояснив свої слова про прощання з Бондом
Деніел Крейг вирішив прокоментувати свої колишні висловлювання з приводу можливої ​​участі в наступних епізодах "бондіани". Слова актора наводить видання Vulture. За твердженням Крейга, його заяви про те, що "він краще розкриє собі вени, ніж зніметься у фільмі про агента 007" були зроблені зопалу. "Це було на наступний день після завершення зйомок" Спектра ". Я не був удома близько року", - сказав він.

З тих пір актор відновив сили і оцінює перспективи подальшої співпраці з власниками франшизи з великим оптимізмом. "Як я розумію, у мене найкраща в світі робота. І я маю намір продовжувати займатися нею до тих пір, поки вважаю саме так. Якщо з якоїсь причини я її втрачу, то буду дуже по ній нудьгувати", - додав він.



За словами Деніела Крейга, поки ніхто не обговорював з ним наступний епізод "бондіани". "Мені здається, всі трохи втомилися", - уточнив він.

Нагадаємо, що раніше була поширена інформація про те, що акторові була запропонована астрономічна сума - 150 мільйонів доларів за участь в двох наступних фільмах про Джеймса Бонда. Однак вона не була підтверджена офіційно.

Фільм "007 Спектр" за участю Крейга був випущений в прокат в 2015 році. Його касові збори склали близько 900 мільйонів доларів.
Переглядів: 674 | Додав: Elnino | Теги: 007, Джеймс Бонд, Деніел Крейг, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |