RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 9 » Деніел Крейг обрав наступного виконавця ролі Джеймса Бонда
18:35
Деніел Крейг обрав наступного виконавця ролі Джеймса Бонда
Найперспективнішим претендентом на роль Джеймса Бонда в майбутніх екранізаціях творів Яна Флемінга є 22-річний ірландський співак Найл Хоран з групи One Direction. Як повідомляє видання People, про це розповів в інтерв'ю британській радіостанції Capital FM виконавець ролі агента 007 Деніел Крейг.

На його думку, Хоран буде "просто казковим" в образі Бонда. В якості побажання своєму можливому наступнику Крейг велів "задовольнятися роллю і намагатися виконати свою місію якнайкраще". "Саме до цього я і прагнув під час роботи над своїми фільмами - зробити їх настільки пам'ятними, наскільки це взагалі можливо. Чи судилося мені знятися ще в одному чи ні, але я пишаюся тим, що зробив у цих чотирьох проектах", - додав актор.

Варто відзначити, що сам Найл Хоран після перегляду картини "007: Координати" Скайфолл "заявляв, що він готовий стати новим Джеймсом Бондом." Подивився "Скайфолл". Прям бачу себе наступним Бондом. Раджу вам не зв'язуватися зі мною, так як я вже почав відрощувати необхідну щетину на підборідді ", - написав він у 2014 році на своїй сторінці в Twitter.



У Хорана немає досвіду зйомок в повнометражних фільмах. Він з'являвся на великому екрані лише в документальному кінопроекті "One Direction: Це ми", випущеному в 2013 році.
Переглядів: 496 | Додав: Elnino | Теги: Найл Хоран, Джеймс Бонд, Деніел Крейг, новини кіно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |