RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 23 » Деміан Бішір зіграє у фільмі «Чужий: Заповіт»
12:50
Деміан Бішір зіграє у фільмі «Чужий: Заповіт»
В акторському складі фільму "Чужий: Заповіт", який стане продовженням фантастичної стрічки "Прометей", відбулося чергове поповнення. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, до нього приєднався Деміан Бішір, що знімався раніше в таких картинах, як "Мачете вбиває", "Копи в спідницях" та інших.

Якого саме персонажа належить зіграти Бішіру, поки невідомо. Нагадаємо, що сюжет повинен будуватися навколо екіпажу космічного корабля "Заповіт", який прибуває до віддаленої планети, яка вважається придатною для колонізації. Однак, замість землі обітованої, мандрівники виявляють ворожий і повний смертельних небезпек світ, єдиним розумним мешканцем якого є андроїд Девід, знайомий глядачам за фільмом "Прометей". Його роль знову виконає Майкл Фассбендер.



Зйомки картини повинні стартувати в лютому 2016 року, а прем'єра запланована на жовтень 2017 року. Уряд Австралії погодилося надати творцям фільму істотні податкові пільги, щоб виробництво здійснювалося на території країни. Очікується, що "Чужий: Заповіт" стане першою частиною нової трилогії, яка зв'яже весь проект з класичним фільмом жахів Рідлі Скотта "Чужий" 1979 року випуску.
Переглядів: 713 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Прометей 2, новини, Чужий: Заповіт, Деміан Бішір | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |