RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 24 » Демі Мур повертається на телебачення
15:22
Демі Мур повертається на телебачення
Демі Мур повертається на телебачення після двадцятирічної перерви, не рахуючи її гостьової участі в серіалі "Вілл і Грейс" в 2003 році. Актриса зіграє головну роль у драмі "10 Days in the Valley", яку створила Тесс Камерон ( "Копи-новобранці"). Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Мур зіграє Джейн Седлер, письменницю і матір-одиначку. Коли її п'ятирічна дочка зникає з ліжка в середині ночі, Джейн повинна зіставити всі деталі, включаючи її телевізійне шоу, прихильності і глибоко заховані темні секрети, щоб повернути свою дитину.



Камерон написала сценарій до телепроекту, в якому також візьме участь як виконавчий продюсер і шоураннер. Виробництвом займеться Skydance Television. Серіал на момент написання замітки виставлений на продаж.

Для Мур це буде перша регулярна роль в серіалі з часів її участі з 1981 по 1984 рік в мильній опері "Головний госпіталь". Після успіху в серіалі, Мур отримала пропозиції знятися у фільмах "Вогник святого Ельма" та "Це сталося минулої ночі" і повністю присвятила себе повному метру. З недавніх проектів актриси - "Дуже хороші дівчатка" і "Покинутий". У 1997 році Мур висувалася на здобуття премії "Золотий глобус" за роль в телевізійному фільмі HBO "Якби ці стіни могли говорити".
Переглядів: 655 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Демі Мур, 10 Days in the Valley, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |