RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 19 » Дейзі Рідлі зіграє в ремейку ізраїльського фантастичного фільму
10:22
Дейзі Рідлі зіграє в ремейку ізраїльського фантастичного фільму
Зірка сьомого епізоду "Зоряних воєн" Дейзі Рідлі продовжить співпрацю з Джей Джей Абрамсом. Як повідомляє видання The Wrap, актриса зіграє головну роль у фантастичному фільмі "Колма", продюсером якого стане Абрамс.

Проект буде заснований на ізраїльському телефільмі, що вийшов в 2003 році. У центрі його сюжету жінка, яка в юному віці розлучається зі своїм коханим, потім знаходить нову любов і створює сім'ю. Через кілька десятиліть героїня відправляється в інший світ, і там їй надається вибір: вона може повернутися і продовжити звичне для неї життя або ж повністю забути його і знову опинитися юною разом зі своїм першим коханим.



Режисером картини призначена Маріель Хеллер, в активі якої поки єдиний повнометражний фільм "Щоденник дівчинки-підлітка". Терміни робіт і можливий прокатний графік фільму поки не уточнюється. Нагадаємо, що на момент написання даної замітки Дейзі Рідлі знімалася в восьмому епізоді "Зоряних воєн", а потім, цілком ймовірно, приступить до роботи і в дев'ятій серії.

Що стосується Абрамса, то попереду у нього ціла серія продюсерських проектів, в тому числі ті ж "Зоряні війни", а також шоста серія бойовика "Місія нездійсненна".
Переглядів: 606 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Дейзі Рідлі, новини, Маріель Хеллер, Джей Джей Абрамс, Колма | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |