RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 5 » Дейзі Рідлі зіграє Офелію в новій версії «Гамлета»
18:28
Дейзі Рідлі зіграє Офелію в новій версії «Гамлета»
Дейзі Рідлі ("Зоряні війни: Пробудження сили") зіграє головну роль у драмі "Офелія", заснованої на знаменитій шекспірівській драмі "Гамлет". Як повідомляє видання Comingsoon, проект представить класичну історію з точки зору коханої головного героя, а також розповість про непрості стосунки Офелії з Гертрудою, матір'ю Гамлета. Роль останньої зіграє Наомі Уоттс.

Режисером картини призначена Клер МакКарті, яка скористається сценарієм, підготовленим письменницею Семі Челлас. Проект фінансуватиметься незалежною студією Covert Media. Терміни робіт і можливий прокатний графік на момент написання даної замітки не уточнювалися.



"Ми постараємося поглянути на відомі всім події очима Офелії. Ця історія буде сповнена романтизму та тривожної невизначеності і, напевно, сподобається молодіжній аудиторії", - йдеться в коментарі режисера.

Нагадаємо, що в найближчі роки Дейзі Рідлі задіяна у зйомках нової трилогії "Зоряних воєн", фінальна серія якої буде представлена ​​глядачам в 2019 році. Раніше також повідомлялося про те, що актриса має намір знятися у фантастичному фільмі під назвою "Колма", що розповідає про жінку, якій вдається повернутися з "того світу", щоб прожити своє життя заново.
Переглядів: 610 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Дейзі Рідлі, фільм, Офелія, новини, Гамлет | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |