RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Жовтень » 13 » Дейв Батіста - новий лиходій бондіани?
17:38
Дейв Батіста - новий лиходій бондіани?
Портал LatinoReview ділиться чутками про те, що роль підручного головного антагоніста 24-го фільму про Джеймса Бонда дісталася зірці блокбастера «Вартові Галактики» Дейву Батісті. 

У серпні стало відомо про те, що персонаж на ім'я Хінкс буде нагадувати таких культових лиходіїв франшизи, як Щелепи і Одджоб. По ходу фільму йому належить прийняти участь в сцені погоні й кілька разів зіткнутися з агентом 007. На стадії кастингу Хінкс описувався як «фізично сильний чоловік високого зросту віком від 30 до 45 років», а перевагу при виборі актора творці картини віддавали колишнім спортсменам. 

В планах Батісти залишається робота над ремейком «Кікбоксер». Дейв також подумує про завершення кар'єри професійного рестлера, щоб сконцентруватися на ролях у великому кіно. Минулого місяця він отримав пропозицію підписати новий контракт зі студією Marvel. 



Кілька днів тому до акторського складу «Бонда 24» приєдналася Леа Сейду. У листопаді артистам доведеться приступити до попереднього читання сценарію, а зйомки картини режисер Сем Мендес розраховує почати 6 грудня. Як повідомляється, основна частина роботи буде проходити в знаменитій лондонській студії Pinewood. У липні продюсери картини успішно провели переговори з мерією Риму, отримавши дозвіл на зйомки екшен-сцени на вулиці Чотирьох фонтанів. Очікується, що команда «Бонда 24» відвідає також Австрію і Марокко. 

Переглядів: 508 | Додав: Elnino | Теги: Дейв Батіста, агент 007 24 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |