RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 14 » «Дедвуд» може повернутися у форматі телефільму
08:16
«Дедвуд» може повернутися у форматі телефільму
Майже дев'ять років тому культовий вестерн каналу HBO "Дедвуд" був закритий після трьох сезонів. Як повідомляє видання Entertainment Weekly, є надія на те, що HBO ще раз відправиться в подорож до Південної Дакоти 1870-х - представник каналу підтвердив, що почалися "попередні розмови" про повернення серіалу Девіда Мілча у форматі телевізійного фільму, який би завершив перервану історію .

Перші повідомлення про це надійшли від Гаррета Діллаханта, що виконував роль геолога Френсіса Уолкотта, який залишив на своїй сторінці в Twitter два пости такого змісту: "Ее ... До мене дійшли неймовірні чутки про фільм" Дедвуд ". Моліться все" і "Ну ж , HBO ... ви зняли "Антураж". Дайте фанатам "Дедвуда" надію на фінал. Ви це можете ".



У випадку, якщо фільм все-таки замовлять до виробництва, це буде відповідати початковим планам Мілча зняти два фільми, які б поклали край протистоянню між шерифом Сетом Буллоком (Тімоті Оліфант) і лихослівним звідником і власником салуну Елом Сверендженом (Йен МакШейн).

Нагадаємо, що на початку серпня поточного року МакШейн отримав роль у майбутньому шостому сезоні серіалу "Гра престолів", яка поверне його на HBO, а Оліфант завершив роботу в серіалі каналу FX "Правосуддя", заключний шостий сезон якого транслювався з січня по квітень 2015 .
Переглядів: 569 | Додав: Elnino | Теги: серіал, HBO, Дедвуд, Девід Мілч, новини, фільм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3599
Міні чат
200
Copyright © 2015 |