RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 29 » «Дедпулу" не поступився лідерством в домашньому прокаті
17:22
«Дедпулу" не поступився лідерством в домашньому прокаті
В останній лютневий вікенд (26-28 лютого) лідер північноамериканського бокс-офісу залишився незмінним - в кінотеатрах США бал продовжує правити «Дедпул».

За минулі вихідні Райану Рейнолдсу і компанії вдалося додати в скарбничку стрічки ще $ 31,5 млн. І тепер з $ 285,6 млн в кишені блокбастер увійшов до трійки найкасовіших фільмів з рейтингом R, поступаючись поки лише «Снайперу» і «Страстям Христовим». Крім того, «Дедпул» - це найуспішніша екранізація коміксів від студії Fox, якщо брати до уваги результати в домашньому прокаті.

На світовій арені балакучий найманець також продовжує підкорювати глядачів - на минулому тижні вдячністю йому стали $ 40 млн, і тепер блокбастер може похвалитися загальносвітовим результатом в $ 610 млн. Відмінний показник для Супергеройського фільму, знятого за $ 58 млн.

Безумовно, студія Fox націлена на сиквел «Дедпула» і постарається повернути до роботи акторський склад і всю закадрову команду першого фільму, в тому числі і режисера Тіма Міллера, для якого блокбастер став дебютом в повному метрі.



Дедпулу не змогли протистояти «Боги Єгипту» - епічне фентезі, зняте Алексом Пройасом. У свої перші вихідні картина з бюджетом в $ 140 млн зуміла заробити всього $ 14 млн. Напевно не на такий результат розраховувала студія Lionsgate, яка відчайдушно шукає заміну «Голодним іграм».

Більшості критиків, як і глядачам, «Боги Єгипту» не сподобалися. По-перше, всі відзначили клішованість фільму, яка місцями навіть межує з дурістю. По-друге, робота Пройаса виглядає як черговий високобюджетний блокбастер без будь-якоїго смислового навантаження. Та й самі спецефекти уяву не радують - деяким рецензентам здалося, що вони повернулися в 90-ті.



Хто продовжує спочивати на лаврах, так це третя частина «Кунг-фу Панди». Уже п'ятий тиждень поспіль анімаційна стрічка не залишає топ-5, за що в нагороду отримала на минулих вихідних $ 9 млн. Якщо говорити про загальну суму зборів, то вона у симпатичного По зібралася досить пристойна - $ 128,5 млн. Правда, на цьому тижні мультику напевно доведеться потіснитися з п'ятірки кращих, оскільки на екрани виходить розрекламований «Зоотрополіс».



На четверту сходинку опустилася пригодницька драма «Воскресіння Христа». Ще $ 7 млн ​​вирушили в скарбничку фільму, до якого критики застосовують епітети «нешаблонний» і «захоплюючий». Режисерові Кевіну Рейнолдсу вдалося поєднати в одній картині елементи детективу і класичний біблійний сюжет. Про воскресіння Ісуса знято чимало проектів, але Рейнолдс зумів знайому історію піднести під новим соусом. В результаті «Воскресіння Христа» заробило за два тижні $ 22,7 млн.



І замикає топ-5 дебютант тижня - фільм «Едді" Орел "», який ненабагато випередив ще одного новачка прокату, кримінальний трилер «Три дев'ятки». Картина Декстера Флетчера змусила глядачів розщедритися на $ 6,3 млн заради перегляду історії про спортсмена-невдаху, який ніколи не здавався.

Едді Едвардс - реально існуюча людина, і акторові Терону Егертону, на думку критиків, вдалося прекрасно вжитися в роль. Під стать йому припав і строгий тренер у виконанні Хью Джекмана. Сам же фільм здатний надихнути будь-яку людину на подвиги, і представники студії Fox вже висловили свої надії на те, що хороша чутка піде «Едді" Орлу "» на користь.

Переглядів: 1102 | Додав: Elnino | Теги: Дедпул, Боги Єгипту, новини, Воскресіння Христа, касові збори, Едді Орел | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |