RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 15 » «Дедпул» стартував в Північній Америці з рекордами
14:13
«Дедпул» стартував в Північній Америці з рекордами
Те, що лідером в північноамериканському прокаті стане балакучий найманець в червоному костюмі, було зрозуміло задовго до настання вікенду 12-14 лютого. І «Дедпул» виправдав усі покладені на нього очікування - $ 135,1 млн кіномани віддали, щоб подивитися цю недитячу екранізацію коміксів.

Блокбастер миттєво побив цілий оберемок рекордів. Наприклад, до цього фільму з рейтингом R вдавалося в дебютні вихідні заробити максимум $ 91,7 млн ​​- і цей рекорд належав картині «Матриця 2: Перезавантаження». З усіх робіт Райана Рейнолдса саме «Дедпул» стартував краще за інших. Що ще цікаво - стрічка стала режисерським дебютом в повному метрі для фахівця з візуальних ефектів Тіма Міллера, так що для нього заслуги Уейда Уїлсона теж можна назвати великим досягненням.

У тому, що проект сподобається глядачам, годі було й сумніватися. Критики, в більшості своїй, теж винесли «Дедпулу» позитивний вердикт. В першу чергу, ніхто не очікував від студії Fox подібного фільму. Мейджор пішов на великий ризик, задумавши зняти картину про супергероя з коміксів, який абсолютно не відповідає уявленням про тих самих супергероїв. І він не збирається рятувати світ, а від цього блокбастер дивитися ще цікавіше - ніколи не знаєш, чим все закінчиться.

На світовому ринку проект показав себе не менш вражаюче, зібравши за вихідні $ 125 млн, але тепер журналісти побоюються, як би «Дедпул» після такого жвавого старту не розгубив всю спритність і не позбувся наступного тижня більшої частини своєї аудиторії.



Друге місце в топ-5 фінансового рейтингу дісталося лідеру минулих вихідних - анімаційній стрічці «Кунг-фу Панда 3». Заради милого По і його друзів відвідувачі кінотеатрів розщедрилися ще на $ 19,7 млн. Примітно, що за тиждень мультфільм Дженіфер Ю і Алессандро Карлоні втратив всього 7,5% глядачів. Звичайно, цей факт багато в чому пов'язаний з відсутністю конкуренції в сегменті анімаційних проектів, однак зараз третя частина франшизи може похвалитися результатом в $ 93,9 млн. Глядачі гідно оцінили триквел, вважаючи, що він ні в чому не поступається першим двом фільмам. Візуальна складова стала ще краще, а історія залишилася такою ж душевною і веселою.



Наступні дві позиції топ-5 зайняли новачки прокату - комедії «В активному пошуку» і «Зразковий самець 2». Обидва фільми, незважаючи на пристойні суми зборів, не виправдали очікувань творців і не зуміли залучити належної уваги глядачів.

Так, збори стрічки «В активному пошуку» склали $ 18,8 млн, у той час як бюджет картини дорівнював $ 38 млн. Весела компанія Дакоти Джонсон, Ребел Вілсон і Леслі Манн припала до вподоби відвідувачам кінотеатрів, але заслужила змішані відгуки рецензентів. Одні відзначили чудову гру акторів, красиву картинку і дотепні діалоги, а іншим фільм видався надто клішированним.



«Зразковий самець 2» заробив $ 15,7 млн, але навряд чи студія Paramount розраховувала на таку маленьку віддачу від сиквела. Зуландер повернувся через 15 років в компанії білявого Хенсела, щоб допомогти «Інтерполу» розкрити вбивства знаменитостей. Правда, глядачі встигли забути про суперкрасивого Дерека, так що у фільмі, як і в житті, він намагається повернути собі колишню популярність.



І замикає п'ятірку лідерів драма «Легенда Г'ю Гласса», яка завершила вікенд з результатом в $ 6,9 млн. Всього в домашньому прокаті фільм Алехандро Гонсалеса Іньярріту зібрав $ 159,2 млн, а премія BAFTA, яка відправилася в скарбничку картини, в очах критиків зробила стрічку безумовним фаворитом серед номінантів на «Оскар».

Переглядів: 985 | Додав: Elnino | Теги: Дедпул, В активному пошуку, касові збори, Зразковий самець 2, Панда Кунг Фу 3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |