RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 22 » «Дедпул» продовжує очолювати бокс-офіс США
13:59
«Дедпул» продовжує очолювати бокс-офіс США
Минулого вікенду (19-21 лютого) Дедпул нікому не віддав лідерські позиції в північноамериканському бокс-офісі - йому не змогли перешкодити ні наймиліший По, ні відьма, ні римський сотник.

Після вихідних в скарбничці «Дедпула» виявилося ще $ 55 млн, а всього балакучий найманець заробив в домашніх кінотеатрах $ 235,4 млн. У другий тиждень прокату кількість глядачів блокбастера скоротилося на 58,5%. Втім, подібна ситуація була цілком передбачуваною - проекти, що стартують з позначки $ 100 млн і більше, втрачають на другому тижні в середньому 54% аудиторії.

На світовому кіноринку «Дедпул» показує не менше вражаючі результати - $ 85 млн за минулі вихідні і $ 256,5 млн за два тижні в прокаті. Разом блокбастер, знятий за $ 58 млн, може похвалитися сумою в $ 491,9 млн.

Для глядачів, які встигли подивитися фільм, «Дедпул» став ковтком свіжого повітря в світі Супергеройського кіно - море крові, гумор нижче пояса і центральний персонаж, якого складно назвати зразком для наслідування. Наступного тижня стрічці Тіма Міллера доведеться позмагатися з «Богами Єгипту» і «Трьома дев'ятками», але, як вважають журналісти, жодному з дебютантів не вдасться укласти на лопатки Райана Рейнолдса в червоному костюмі.



Друге місце в топ-5 залишилося за «Кунг-фу Пандою 3», яка заробила $ 12,5 млн. Разом в скарбничці По і його друзів є зараз $ 117,1 млн. У більшості випадків триквели багато в чому поступаються своїм попередникам, але з «Кунг -фу пандою »цього не сталося. За спостереженнями критиків і глядачів, третя частина радує око навіть досвідчених кіноманів, оскільки візуальна складова в стрічці Дженіфер Ю і Алессандро Карлоні перевершує всі очікування. Можливо, зі сценарієм мультика не все так гладко, але головне, що фільм продовжує радувати дітей і їх батьків.



Третій рядок рейтингу дісталося новачку північноамериканського прокату - драмі «Воскресіння Христа», що завершила свій перший вікенд з результатом в $ 11,8 млн. Фільми на релігійну тематику завжди викликають у критиків неоднозначні враження. Те ж відбулося і з роботою Кевіна Рейнолдса. «Воскресіння Христа» оповідає про римського Центуріона, якому Понтій Пілат доручає знайти тіло Ісуса з Назарета, щоб розвіяти чутки про його воскресіння і запобігти бунту в Єрусалимі.

Рецензенти похвалили гру Джозефа Файнса, що втілив образ невіруючого центуріона, і те, що «Воскресіння Христа» виглядає на одному диханні, на відміну від більшості картин з біблійними сюжетами в основі. Глядач навряд чи занудьгує під час перегляду, оскільки фільм Рейнолдса знятий як детектив, що деяким критикам якраз і не сподобалося.



Ще один дебютант тижня, хоррор «Відьма», також непогано показав себе в прокаті, зібравши $ 8,7 млн ​​з глядачів, які віддають перевагу не супергероїським або релігійним фігурам, а містичним істотам. Дебютна робота Роберта Еггерса вперше була представлена ​​кінопубліці ще в січні минулого року на фестивалі «Санденс» і принесла фільммейкерам нагороду за кращу режисуру.

Що ж стосується думки критиків, то така одностайність щодо хоррорів зустрічається нечасто. За їх словами, дебют у Еггерса вийшов вражаючим з характерним настроєм і нетривіальними сюжетними ходами, які змусили присутніх на прем'єрі глядачів здригнутися, і не раз.



Трохи програла «Відьмі» комедія «В активному пошуку», яка в свій другий прокатний тиждень отримала від вдячних кіноманів ще $ 8,2 млн. Усього стрічка Крістіана Діттера зібрала на даний момент лише $ 31,8 млн, що менше навіть її виробничого бюджету ($ 38 млн ). Незважаючи на те, що Діттер використовував багато штампів ромкома, деякі з них набули в картині зовсім іншого забарвлення. Втім, не всім глядачам припав до душі роздум про те, добре чи погано бути вільним.

Переглядів: 1013 | Додав: Elnino | Теги: Дедпул, новини, Відьма, Воскресіння Христа, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |