RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 3 » «Дедпул» буде знятий на межі фолу
22:27
«Дедпул» буде знятий на межі фолу
Режисер Тім Міллер, продюсер Саймон Кінберг і актор Райан Рейнолдс розповіли журналістам Entertainment Weekly про роботу над фільмом «Дедпул».

«Наша стрічка використовує рейтинг R на всю котушку, - зазначив Кінберг. - У нас немає ніяких табу. Якщо вже братися за екранізацію коміксів про цього персонажа, то потрібно знімати дійсно обурливе кіно на межі фолу ».

Для Міллера «Дедпул» став режисерським дебютом у великому кіно. Раніше експерт з анімації і спецефектів брав участь у створенні початкової сцени фільму «Тор 2: Царство темряви» та вступних титрів до «Дівчині з татуюванням дракона». Сам Тім порівняв свій проект з іншою культовою картиною Девіда Фінчера. «У" Дедпулі "можна буде побачити риси" Бійцівського клубу ", - заявив режисер. - Стрип-клуби, бари і паршиві квартирки в нашому фільмі виявляться далекі від чистенького світу "Людей Ікс" ».



Міллер був найнятий студією 20th Century Fox ще в 2011 році, але приступити до роботи над фільмом йому вдалося тільки після того, як минулого року надбанням громадськості став тестовий ролик «Дедпула». «Я готовий розцілувати того, хто злив це відео в мережу, - сказав Рейнолдс.- І не просто чмокнути в щічку, а влаштувати справжній двохвилинний французький поцілунок в прямому ефірі. Без перерв на рекламу. А потім я ще й пригощу вас вечерею в ресторанчику Red Lobster ».

В український прокат «Дедпул» вийде 11 лютого 2016.
Переглядів: 568 | Додав: Elnino | Теги: Дедпул, Саймон Кінберг, фільм, новини, Райан Рейнолдс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |