RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 1 » Дебора Енн Уолл і Симона Міссік зіграють в «Захисниках»
00:32
Дебора Енн Уолл і Симона Міссік зіграють в «Захисниках»
Marvel Entertainment підтвердила участь ще двох актрис в майбутньому міні-серіалі "Захисники". В образі знайомих по попередніх супергероїчних шоу Marvel і Netflix персонажів - Карен Пейдж і Місті Найт - в серіалі з'являться Симона Міссік і Дебора Енн Уолл. Остання також знімається в спін-оффі "Шибайголови", "Карателі". Про це повідомляє видання ComingSoon.

В "Захисниках" головні ролі зіграють Чарлі Кокс (Метт Мердок / Шибайголова), Крістен Ріттер (Джессіка Джонс), Майк Колтер (Люк Кейдж) і Фінн Джонс (Денні Ренд). Чутки про те, що в серіалі буде задіяний Каратель / Френк Касл у виконанні Джона Бернтал, поки офіційно не підтверджені. На початку жовтня поточного року було оголошено про те, що лауреатка премії "Золотий глобус" Сігурні Уівер затверджена на роль лиходійки. Ім'я персонажа, якого зіграє актриса, не розголошується.



Шоураннери "Шибайголови" Марко Рамірез і Дуглас Петрі повторять свої обов'язки в "Захисниках" і розділять функції виконавчих продюсерів з Дрю Годдардом, Джефом Лоебом і Джеймсом Чорі.

С.Дж. Кларксон ( "Джессіка Джонс", "Правосуддя Декстера") зніме перші два епізоди міні-серіалу, прем'єра якого відбудеться в 2017 році разом з дебютом четвертого іменного коміксу "Залізний кулак" і спін-оффом "Каратель".
Переглядів: 814 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Симона Міссік, Marvel, новини, Захисники, Дебора Енн Уолл | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |