RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 28 » Дарт Вейдер отримає масштабну роль в спін-офф «Зоряних воєн»
21:35
Дарт Вейдер отримає масштабну роль в спін-офф «Зоряних воєн»
Партія Дарта Вейдера в першому спін-оффі "Зоряних воєн" під назвою "Зоряні війни. Ізгой" буде значно більше, ніж передбачалося раніше. Про це з посиланням на свої джерела в студії Lucasfilm повідомляє видання JoBlo.

Також стали відомі деякі інші специфікації проекту. Зокрема, стверджується, що глядачам належить побачити новий тип імперських штурмовиків в захисних костюмах чорного кольору. За відомостями анонімних інформаторів, вони будуть називатися Death Troopers.

Одним з ключових персонажів стане якийсь дроїд, якого повстанці змогли відбити у військ Імперії і перепрограмувати. Він буде не менш важливий для сюжету картини, ніж протокольний дроїд C-3PO для оригінальної трилогії. Глядачам буде продемонстрований новий тип винищувачів Tie Fighter, а також знайомі крокоходи AT-AT.



Нагадаємо, раніше повідомлялося, що дизайнери студії Lucasfilm повністю відновили костюм Дарта Вейдера з перших епізодів саги. Саме в ньому лорд ситхів з'явиться у фільмі "Зоряні війни. Ізгой". Джеймс Ерл Джонс, який озвучував Вейдера буде знову залучений до роботи над цим образом.

У фільмі знімалися Фелісіті Джонс, Мадс Міккельсен, Бен Мендельсон, Алан Тьюдік, Дієго Луна, Форест Уїтакер, Донні Єн, Різ Ахмед, Джонатан Аріс, Аттіла Дж. Керекеш.
Переглядів: 706 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Дарт Вейдер, Зоряні війни. Ізгой, новини, спін-офф | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |