RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 16 » Даніель Брюль зіграє в серіалі про розвал Радянського Союзу
12:07
Даніель Брюль зіграє в серіалі про розвал Радянського Союзу
Даніель Брюль, який виконав роль головного антагоніста у фільмі "Перший месник 3: Протистояння", візьме участь в серіалі про крах Радянського Союзу. Виробництвом та дистрибуцією десятисерійного телепроекту "Mafiya" займаються студії The Weinstein Co. і ITV Studios. Про це зі слів німецького актора повідомляє видання The Hollywood Reporter.

У серіалі за сценарієм, написаним двічі номінантом на премію Американської Кіноакадемії Вільямом Ніколсоном ( "Країна тіней", "Гладіатор", "Знедолені"), показується Москва 90-х минулого століття, де кримінальні банди і приватні структури воювали і ділили сфери впливу і фінансів . Головний герой майбутнього серіалу Міша (приблизна роль Брюля) пройшов шлях від простого вуличного торговця до однієї з найбагатших і найвпливовіших особистостей в країні.



Спочатку планувалося, що виробництво проекту стартує раніше в поточному році, але тепер, за словами актора, воно, швидше за все, почнеться в наступному. Сам Брюль прокоментував новину таким чином: "Так, я підписався на участь в проекті. Це класна, класна історія".

Популярний німецький актор на момент написання замітки зайнятий відразу в декількох повнометражних проектах - "Одні в Берліні", "Дружина доглядача зоопарку" і "Частка Бога".
Переглядів: 605 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Mafiya, Даніель Брюль, Вільям Ніколсон, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |