RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 13 » Дакота Джонсон пообіцяла геніталії Джеймі Дорнана в сиквелі «П'ятдесятьох відтінків сірого»
01:00
Дакота Джонсон пообіцяла геніталії Джеймі Дорнана в сиквелі «П'ятдесятьох відтінків сірого»
Виконавець головної ролі в еротичній мелодрамі "П'ятдесят відтінків сірого" Джеймі Дорнан повинен продемонструвати свою чоловічу гідність в сиквелі. Таку думку висловила в інтерв'ю BravoTV, актриса Дакота Джонсон, яка зіграла любовний інтерес Грея.

"Можливо, у мене будуть проблеми після такого коментаря, але я постараюся, щоб він постав повністю оголеним в наступному фільмі. Вважаю, що всі хочуть побачити Ч ... містера Дорнана. Думаю, що ми повинні з цього приводу організувати цілий рух, провести кампанію ", - сказала вона.



Нагадаємо, що сценарій сиквела під назвою "На п'ятдесят відтінків темніше" підготують Джеймс Фоулі, Е.Л. Джеймс і Ніал Леонард. Постановником призначений Джеймс Фоулі, призначений на цю посаду після відставки авторки першого фільму Сем Тейлор-Джонсон, яка залишила проект через конфлікт з письменницею Е.Л. Джеймс.

Розгромна критика першої серії не завадила їй зібрати у світовому прокаті близько 600 мільйонів доларів і стати одним з найкасовіших кінопроектів 2015 року.

У продовженні, крім Джонсон і Дорнан, будуть зніматися Кім Бесінджер, Макс Мартіні, Рита Ора, Елоіз Мамфорд, Люк Граймс, Віктор Расук і інші актори.
Переглядів: 816 | Додав: Elnino | Теги: На п'ятдесят відтінків темніше, сиквел, геніталії, Дакота Джонсон, новини, Джеймі Дорнан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |