RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 7 » Дайан Лейн зіграє у фільмі про «Глибоку глоткуДайан Лейн зіграє у фільмі про «Глибокій глотці»»
00:23
Дайан Лейн зіграє у фільмі про «Глибоку глоткуДайан Лейн зіграє у фільмі про «Глибокій глотці»»
Дайан Лейн приєдналася до акторського складу політичного трилера, присвяченого ключовому учаснику знаменитого Уотергейтського скандалу, інформатору Марку Фелта, що ввійшов в історію під псевдонімом "Глибока глотка". Про це повідомляє видання Comingsoon.

Актрисі дісталася роль дружини Фелта, Одрі, яка надавала йому всіляку підтримку в протистоянні з адміністрацією Білого дому. Головну роль зіграє Ліам Нісон. Псевдонім "Глибока глотка" був придуманий головним редактором газети Washington Post Говардом Сімонсом, що використав в якості натхнення однойменний порнографічний фільм, популярний в 70-і роки минулого століття.



Протягом 30 років справжнє ім'я інформатора, який повідомив пресі про протиправні дії адміністрації президента під час передвиборної кампанії, залишалося в секреті, і лише в 2005 році Фелт зізнався, що "Глибокою глоткою" був саме він.
Зйомки картини повинні початися в першій половині 2016 року, прокатний графік на момент написання даної замітки не уточнювався.

Що стосується Дайан Лейн, то в 2016 році глядачі зможуть побачити актрису у фільмі "Бетмен проти Супермена", в якому їй знову доведеться зіграти прийомну матір Кларка Кента.
Переглядів: 693 | Додав: Elnino | Теги: Глибока глотка, Дайан Лейн, фільм, новини кіно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |