RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 13 » Даг Лайман зніме фільм «Гамбіт»
17:06
Даг Лайман зніме фільм «Гамбіт»
Кіностудія 20th Century Fox визначилася з кандидатурою постановника фільму "Гамбіт" за мотивами серії коміксів Marvel. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, ним стане творець фантастичної картини "На межі майбутнього" Даг Лайман.

Варто відзначити, що в планах режисера, який завершив восени 2015 роботу над драмою "Мена", відразу кілька проектів, у тому числі продовження "На межі майбутнього". Найімовірніше, тепер всі вони будуть відкладені на невизначений термін. Також викликає сумнів, що Лайман встигне зняти "Гамбіт" до заявленої студією 20th Century Fox дати прем'єри -7 жовтня 2016. Можливо, прокатний графік картини буде змінений.

Нагадаємо, що в серпні 2015 роки від участі у проекті відмовився постановник Руперт Уайатт. В якості причини він вказав тривалий підготовчий період, який увійшов в конфлікт з його зобов'язаннями перед іншими студіями та проектами.



Виконавцями головних ролей у фільмі "Гамбіт" на момент написання даної замітки числилися Чаннінг Татум і Леа Сейду, які зіграють самого Гамбіта і Белладонну, відповідно. Згідно з умовами контракту, Татум повинен знятися в декількох картинах про супергероя. Сценарій "Гамбіту" підготували Джошуа Зітумер і Кріс Клермонт.
Переглядів: 536 | Додав: Elnino | Теги: Гамбіт, кіно, даг лайман, режисер, новини, Дата | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |