RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 5 » Чжан Імоу пояснив присутність Метта Деймона в «Великій стіні»
14:42
Чжан Імоу пояснив присутність Метта Деймона в «Великій стіні»
Режисер Чжан Імоу відповів в інтерв'ю виданню Entertainment Weekly на шквал критики, що обрушилася на його фільм "Велика стіна" через те, що одну з головних ролей у ньому виконав "білий" актор Метт Деймон.

"Ця роль не була призначена спочатку для китайського актора. Поява саме цього персонажа - важливий елемент сюжету. У нас п'ять основних героїв, і він один з них. Четверо інших - китайці», - сказав постановник. За словами Імоу, він "ніколи не буде залучати акторів до роботи в своїх проектах, орієнтуючись на якусь кон'юнктуру, лише на своє творче бачення".



Відзначимо, що раніше зірка серіалу "Труднощі асиміляції" Констанс Ву звинуватила Чжана Імоу в расизмі, заявивши на своїй сторінці в Twitter, що "подібний кастинг заснований на расистській ілюзії переваги" білих "людей над" кольоровими "." Наші герої не виглядають, як Метт Деймон. Нам не потрібні такі рятівники. Нам подобається наш колір, наша культура, наша власна сила і наші історії ", - написала тоді вона.

Нагадаємо, що раніше неодноразово виникали скандали, пов'язані з "неправильним" на думку представників різних громадських організацій підбором акторів для голлівудських фільмів. Так, творці картини "Боги Єгипту" навіть були змушені приносити офіційні вибачення у зв'язку із тим, що ключових персонажів в картині зіграли "білі" актори.
Переглядів: 717 | Додав: Elnino | Теги: Метт Деймон, кіно, скандал, новини, Велика стіна, Чжан Імоу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |