RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 24 » «Чужий 5» передбачалося присвятити дорослій Ньют
14:54
«Чужий 5» передбачалося присвятити дорослій Ньют
Фільм з умовною назвою "Чужий 5", який повинен був знімати південноафриканський режисер Ніл Бломкемп, передбачалося присвятити дорослій Ньют і капралу Дуейну Хіксу. Про це розповів в інетрвью виданню Icons of Fright виконавець ролі Хікса в картині "Чужі" Майкл Бьен.

"Вони планували повернути мене і Ньют, якій у фільмі мало виповнитися 27 років, або щось близько того. Вважаю, що будь-яка голлівудська актриса захотіла б зіграти цю роль, це стало б свого роду передачею естафети між Сігурні і цією актрисою. Також , дійсно, передбачалося проігнорувати сюжети третьої і четвертої серій. Власне, на офіційних сторінках Ніла багато ілюстрацій, які дають уявлення про проект ", - сказав Бьен.



Нагадаємо, що в оригінальній картині роль Ньют (Пуголовка) зіграла Керрі Хенн. Після виходу "Чужих". вона не стала продовжувати свою акторську кар'єру і на момент написання даної замітки працювала викладачкою в одній з американських шкіл. Влітку 2015 повідомлялося про намір студії Sonnet Realm Films зняти неофіційний спін-офф "Чужих", кошти на виробництво якого передбачалося зібрати методом краудфандінга. Стверджувалося, що Керрі Хенн погодилася зіграти в ньому роль матері Ньют. Однак студія 20th Century Fox не дала дозвіл на створення фільму, так як тоді ще була готова зняти власне продовження.
Переглядів: 515 | Додав: Elnino | Теги: Ніл Бломкемп, Чужий 5, Майкл Бьен, новини кіно, Ньют | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |