RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 26 » «Чудова сімка» очолила американський прокат
14:54
«Чудова сімка» очолила американський прокат
У минулі вихідні (23-25 ​​вересня) біографічна драма «Чудо на Гудзоні», що лідирувала в північноамериканському бокс-офісі два тижні поспіль, поступилася пальмою першості фільму зовсім іншого жанру - вестерну «Чудова сімка».

І хоча зараз глядачі досить скептично ставляться до всіляких ремейків і сиквелів, картині Антуана Фукуа вдалося в перший же тиждень заробити $ 35 млн. Дистриб'ютори розраховували на більше, але студія MGM, яка лише недавно втратила мільйони через провал «Бен-Гура», напевно рада і такому результату вестерна.

Поки журналісти не можуть припустити, скільки в підсумку збере нова «Чудова сімка». Картина точно повинна перетнути позначку в $ 100 млн, але чи зуміє вона збагатитися на $ 130 млн, питання ще відкрите. Вестерн в сучасному кінематографі - жанр не надто поширений, і якщо «Джанго Вільнений» був успішний в прокаті, то «Самотній рейнджер» і «Джейн бере рушницю» свого глядача знайти не змогли.

«Чудова сімка» Фукуа сподобалася кіноманам, які поставили стрічці оцінку А-, але критики ремейк прийняли не настільки радо. За їх словами, у режисера вийшов добротний блокбастер з талановитим акторським складом, але навряд чи йому під силу залишити слід в історії кіно, як це зробив оригінал.



Другу сходинку посів інший дебютант прокату - анімаційна стрічка «Лелеки» з результатом $ 21,8 млн. Передбачалося, що фільм повинен стартувати з суми $ 30 млн, але обмеженість аудиторії не дозволила йому досягти прогнозованої позначки. Студія Warner Bros. нечасто радує кіноманів мультиками, залишаючи цей спадок Disney і DreamWorks. Однак після успіху «Лего. Фільму» мейджор всерйоз задумався про те, щоб повернутися до анімації.

Поки складно сказати, чи будуть лелеки так само успішні, як розмовляючі конструктори, але бюджет нового мультика склав $ 70 млн, а значить стрічці Дага Світленда і Ніколаса Столлера доведеться докласти максимум зусиль, щоб окупитися в прокаті. Якщо орієнтуватися на відгуки аудиторії, то «Лелеки» цілком можуть отримати сиквел, хоча рецензенти в своїх оцінках розділилися на два табори. Одні вважали проект веселим, але розрахованим на дітей, іншим же не вистачило дотепних жартів і динамічності сюжету.



На третю позицію опустився лідер минулого тижня - драма «Саллі». Картина Клінта Іствуда поклала в свою скарбничку додаткові $ 13,8 млн, і тепер її загальний результат становить $ 92,4 млн. Як і у випадку з «Чудовою сімкою», основним фактором успіху стрічки став її сильний акторський склад на чолі з Томом Хенксом.



На четвертій сходинці опинилася «Дитина Бріджит Джонс» - фільм завершив вихідні з результатом $ 4,5 млн. У США стрічка поки заробила лише $ 16,5 млн, а ось за межами Америки ромком відчуває себе набагато краще - там у нього вже є $ 67,1 млн. Шанувальників франшизи нова частина, безумовно, порадувала, але знайшлися і ті, хто єдиною цінністю картини порахував гру Рене Зеллвегер.



Замикає топ-5 бокс-офісу США біографічна драма «Сноуден», яка за минулий вікенд поповнила свою касу на $ 4,1 млн. Фільм Олівера Стоуна втратив за тиждень 47% своєї аудиторії, і зараз його загальний підсумок становить $ 15,1 млн. З огляду на спірну тематику картини та чималу кількість позитивних відгуків, такі цифри не можна вважати провалом, але свій бюджет в $ 40 млн стрічка поки не окупає.

Переглядів: 816 | Додав: Elnino | Теги: Бріджит Джонс 3, сноуден, Лелеки, США, касові збори, Чудова сімка, Саллі, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |