RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 10 » Чубакка з'явиться в сольному фільмі про Хана Соло
00:15
Чубакка з'явиться в сольному фільмі про Хана Соло
Легендарний соратник і друг Хана Соло Чубакка з'явиться в сольному кінопроекті, присвяченому знаменитому контрабандисту. Про це повідомив на конференції Media, Internet and Telecom Conference, яку влаштовує німецький Deutsche Bank глава компанії Walt Disney Боб Айгер.

За його твердженням, глядачам належить дізнатися історію знайомства двох героїв і перетворення їх в ключових персонажів всесвіту "Зоряних воєн". Найімовірніше, роль Чубакки зіграє фінський баскетболіст і актор Йонас Суотамо, який брав участь у створенні цього образу в фільмі "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили". Його зріст становить 209 сантиметрів. Однак інформація про його участь поки не підтверджена офіційно.



Що стосується виконавця ролі самого Соло, то на момент написання даної замітки студія Lucasfilm ще не зробила свій вибір. В якості можливих претендентів називалися актори Дейв Франко, Майлз Теллер, Скотт Іствуд, Блейк Дженнер і деякі інші.

Нагадаємо, що постановниками спін-оффу призначені творці анімаційного фільму "Лего. Фільм" Кріс Міллер і Філ Лорд. У їх розпорядженні буде сценарій, який підготують Лоуренс Кездан і його син Джон Кездан. Прем'єра сольного кінопроекту намічена на 25 травня 2018 року.
Переглядів: 695 | Додав: Elnino | Теги: Хан Соло, Зоряні Війни, фільм, спін-офф, новини, Чубакка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |