RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 3 » Чорна Блискавка стане героєм серіалу
12:38
Чорна Блискавка стане героєм серіалу
Гуру в екранізаціях коміксів DC виконавчий продюсер серіалів "Стріла", "Флеш", "Супердівчина" і "Легенди завтрашнього дня" Грег Берланті розробляє разом з подружжям Марою Брок Акіл і Салімом Акіломом драму "Black Lightning", присвячену одному з головних супергероїв-афроамериканців DC, Чорній Блискавці. Персонаж, який дебютував в 1977 році, був створений Тоні Ізабеллою і Тревором фон Іденом.

"Дому" у майбутнього серіалу поки немає, але серіал, що знаходиться в розробці на студії Warner Bros. Television, вже пропонується телемережам.



Офіційний синопсис звучить наступним чином: "Джефферсон Пірс зробив свій вибір: багато років тому він повісив свій костюм супергероя в шафу і забув про своє друге" я ". Але тепер, коли його дочка одержима справедливістю, а блискучий студент вирішує працювати на місцеву банду, Пірс розуміє, що настала пора повернутися в образі вігіланта і легенди DC - Чорної Блискавки ".

У друкованому коміксі у Пірса було дві дочки, які обидві стали супергероїнями - Аніса Пірс / Грім, член Аутсайдерів; і Дженніфер Пірс / Блискавка, яку завербувало Суспільство Справедливості Америки.

Акіли напишуть сценарій і розділять обов'язки виконавчих продюсерів з Берланті і Сарою Шечтер.

Якщо серіал буде куплений громадським каналом, то це буде перша драма на громадському ТБ, в якій супергерой-афроамериканець буде головним персонажем. У Netflix в вересні 2016 року виходить серіал "Люк Кейдж" з супергероєм-афроамериканцем.
Переглядів: 799 | Додав: Elnino | Теги: серіал, DC, Чорна Блискавка, Black Lightning, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |