RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 14 » Чіветел Еджіофор зіграє святого Петра
16:30
Чіветел Еджіофор зіграє святого Петра
Чіветел Еджіофор отримав пропозицію зіграти роль святого Петра у фільмі студії The Weinstein Company, заснованому на євангельських текстах, присвячених Марії Магдалині. Про це повідомляє видання The Wrap.

Нагадаємо, що Петро був найближчим сподвижником Ісуса Христа і однією з ключових фігур Біблії. Саме йому Євангеліє приписує триразове зречення від Спасителя перед розп'яттям останнього, і саме він вважається засновником християнської церкви, а в католицькій традиції і першим Папою Римським. За переказами, під час гонінь на християн, які влаштував імператор Нерон, Петро був розіпнутий, але вниз головою. так як вважав себе негідним тієї смерті, що прийняв його вчитель. Вважається, що ватиканський собор Святого Петра побудований на місці поховання апостола.



Головну роль в картині повинна зіграти Руні Мара. роль Христа була запропонована Хоакіну Феніксу, однак результат переговорів з актором так і не був озвучений. Терміни робіт над картиною і її можливий прокатний графік на момент написання даної замітки не уточнювалися.

Марія Магдалина шанується православною церквою як рівноапостольна свята і не ототожнюється з євангельською грішницею. У той же час в католицизмі її ім'я прийнято пов'язувати з безіменною блудницею, яка покаялася і стала послідовницею Христа.
Переглядів: 751 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Петро, Святий, новини, Чіветел Еджіофор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |