RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 15 » Черговий фільм для дуету Гослінга і Стоун?
18:41
Черговий фільм для дуету Гослінга і Стоун?
Райан Гослінг і Емма Стоун, які разом встигли попрацювати над стрічками «Мисливці на гангстерів» і «Це безглузде кохання», можуть поповнити список спільних проектів ще одним фільмом. Актори ведуть переговори про те, щоб виконати головні ролі в картині Дем'єна Шазелла La La Land. Продюсерські функції віддані Джордану Хоровіцу і Фреду Бергеру. Про це повідомляє портал Deadline.

Спочатку на проект підписалися Майлз Теллер, з яким режисер працював над «Одержимістю», і Емма Уотсон, яка пізніше віддала перевагу «Красуні і чудовиську».

Новий проект описується творцями як старомодний мюзикл, дія якого розгортається в сучасному Лос-Анджелесі. Це історія кохання харизматичного джазового піаніста і актриси, яка подає надії. Але місто, яке звело героїв разом, може їх і розлучити, адже воно нещадне до молодих дарувань.



Нещодавно глядачам був представлений режисерський дебют Райана Гослінга - фентезійний трилер «Як спіймати монстра», тепер же актор повертається до активних зйомок у кінопроектах. Серед них можна знайти такі драми, як «Велика гра на пониження. Таємні пружини фінансової катастрофи »,« Невагомість »і« Славні хлопці ». Також Гослінг веде переговори про отримання головної ролі в новому хоррорі Гільєрмо дель Торо «Особняк з привидами».

Переглядів: 499 | Додав: Elnino | Теги: зірки, новини кіно, Райан Гослінг, La La Land, Емма Стоун | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |