RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 2 » Чергове поповненя в «Загоні самогубців»
11:40
Чергове поповненя в «Загоні самогубців»
Як повідомляє The Wrap, акторський склад екранізації коміксів «Загін самогубців» поповнили Адевале Акіннуойе-Агбайе («Загублені» / Lost, «Тор 2: Царство темряви») і Карен Фукухара.

Акіннуойе-Агбайе постане на екранах в образі знаменитого суперника Бетмена - Кілера Крока. Перша поява антагоніста на сторінках коміксів DC відбулася в 1983 році. За чутками, Кілер Крок стане одним з ув'язнених в'язниці Аманди Уоллер (Віола Девіс), в якій містяться злочинці з суперздібностями.

Студія Warner Bros. поки не стала розкривати роль Фукухари, але інсайдери повідомляють про те, що актриса може постати на екрані в образі Пластик. У коміксах Бетт Сан-Сусі була злочинницею, але в першому сезоні серіалу «Флеш» (The Flash) її представили як союзницю Баррі Аллена. У супергеройському шоу каналу CW Пластик зіграла Келлі Фрай.

 

З'явилися і нові чутки про сюжет фільму. Як повідомляється, дія «Загону самогубців» розгорнеться в проміжку між подіями блокбастерів «Людина зі сталі» і «Бетмен проти Супермена». Це пояснює інформацію, яка з'явилася раніше, про те, що у фільмі Девіда Ейера Бетмен може бути згаданий в якості ворога уряду, з яким знайомий тільки Джокер.



«Бетмен проти Супермена» вийде в український прокат 25 березня 2016, а прем'єра «Загону самогубців» запланована на 5 серпня 2016 року.
Переглядів: 542 | Додав: Elnino | Теги: Загін самогубців, пластик, Карен Фукухара, Адевале Акіннуойе-Агбайе | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |