RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Січень » 15 » Чергове перенесення фільму "Аватар 2"
19:50
Чергове перенесення фільму "Аватар 2"
Джеймс Кемерон заявив про те, що нова частина фільму "Аватар" переноситися на кінець 2017 року. Режисер розповів чому настільки довгоочікувана прем'єра в черговий раз відкотилася за часом. 

Режисер пояснив чергову відстрочку масштабністю сценарної роботи і прагненням надати глядачам продукт максимально можливої ​​якості. "Ми пишемо три сценарії одночасно. Всі три продовження будуть пов'язані однією сюжетною лінією. Паралельно з цим ми працюємо над дизайном всіх живих істот і довкілля", - сказав він. Кемерон підкреслив, що роботи над сценарієм мають бути завершені на початку лютого 2015 року. 

Одночасно стало відомо, що компанія Lightstorm Entertainment, що належить режисеру, придбала всі права на технологію захоплення і обробки зображення, розроблену студією Giant Studios, яка використовувалася під час зйомок "Аватара" і трилогії "Володар кілець". Команда розробників Giant Studios продовжить удосконалювати технологію вже в компанії Кемерона. 



Раніше режисер підтвердив, що всі три продовження будуть зніматися одночасно з частотою 48 кадрів в секунду і роздільною здатністю 4K. Знімальні комплекси, наявні в розпорядженні Кемерона пройшли глибоку модернізацію, і тепер, за словами постановника саме поняття "зйомка" не дуже підходить для опису процесу створення його фільмів.
Переглядів: 483 | Додав: Elnino | Теги: новини, Дата, Аватар 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |