RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 6 » Через катастрофу «Бетмена проти Супермена» Warner Bros. скоротить число фільмів
20:23
Через катастрофу «Бетмена проти Супермена» Warner Bros. скоротить число фільмів
Катастрофічне падіння зборів і розгромні рецензії на фільм "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" стали справжнім шоком для керівництва студії Warner Bros., що розраховувало, що проект буде справжнім касовим хітом, як аналогічні картини Marvel. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Стверджується, що в зв'язку з обмеженістю наявних у розпорядженні студії ресурсів, глава компанії Кевін Тсуджіхара прийняв рішення зробити основну ставку на найбільш перспективну з точки зору можливого прибутку тріаду - комікси DC, Lego і франшизу на основі всесвіту Гаррі Поттера. Однак заради цього буде потрібно скоротити загальну кількість фільмів, що випускаються студією в рік.

Більш того, Warner Bros., буде змушена змінити і внутрішню культуру виробництва кінопроектів. "Вони завжди були орієнтовані на кінематографістів, тепер же все буде по-іншому. У них були жахливі 18 місяців, хіба можна після цього не прийняти якісь заходи", - прокоментувало джерело, знайоме з ситуацією всередині компанії.



Що стосується подальшого розвитку лінійки фільмів на основі коміксів, то керівництво Warner Bros. має намір серйозно проаналізувати ситуацію, щоб зрозуміти, що пішло не так. У свою чергу, представники кіностудії стверджують, що в їх політиці нічого мінятися не буде.
Переглядів: 694 | Додав: Elnino | Теги: Бетмена проти Супермена, Warner Bros., провал, новини | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |