RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 14 » Ченнінг Татум зіграє в сиквелі фільму «Kingsman: Секретна служба»
20:55
Ченнінг Татум зіграє в сиквелі фільму «Kingsman: Секретна служба»
В акторському складі фільму "Кінгсман 2", який стане продовженням популярного комедійного бойовика, сталося нове значне поповнення: до нього приєднався Ченнінг Татум. Про це сам актор оголосив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter.

Якого саме персонажа йому належить зіграти, Татум не уточнив. Творці картини також поки не прокоментували це кадрове рішення. Раніше було оголошено, що у проекті братимуть участь Тарон Егертон, Джуліанна Мур, якій була запропонована роль головної антагоністкі, а також Холлі Беррі, Марк Стронг і інші актори. Чи повернеться в сквел герой, якого зіграв Колін Ферт, поки невідомо, проте представлений в квітні 2016 року постер фільму, натякав на те, що це цілком можливо.



Постановником сиквела стане творець першої частини Меттью Вон, Зйомки повинні стартувати в кінці весни 2016 року, а прем'єра запланована на 16 червня 2017 року. "Kingsman: Секретна служба" був представлений глядачам в 2014 році і став несподіваним касовим хітом. Його світові збори перевищили 400 мільйонів доларів при виробничому бюджеті в 83 мільйони доларів. За підсумками року фільм увійшов в десятку найпопулярніших у відеопіратов кінопроектів.
Переглядів: 630 | Додав: Elnino | Теги: кіно, сиквел, Kingsman: Секретна служба 2, новини, Ченнінг Татум | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |