RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 30 » Ченнінг Татум зіграє в екранізації мемуарів Меттью Логеліна
23:14
Ченнінг Татум зіграє в екранізації мемуарів Меттью Логеліна
Портал The Tracking Board повідомляє про те, що Ченнінг Татум і Sony Pictures об'єднають зусилля для екранізації мемуарів Меттью Логеліна Two Kisses for Maddy.

Книга, що представляє собою щось середнє між історіями з фільмів «Життя прекрасне» і «Сталеві магнолії», розповідає про те, як самотній батько виховував єдину дочку після смерті дружини, яка померла незабаром після пологів. Щовечора тато цілує Медді на ніч два рази - один за себе, а інший - за маму. Спочатку Меттью Логелін описував події свого життя в онлайн-блозі, який згодом привернув увагу громадськості. Заручившись підтримкою шанувальників, Логелін переїхав разом з дочкою в Індію - місце, що нагадувало йому про дружину, - і почав писати роман, присвячений пам'яті коханої жінки.

Татум планує виконати головну роль, а також візьме на себе функції продюсера, в чому йому допоможуть Пітер Кірнан, Марті Боуен і Вік Годфрі. Проект замислювався спочатку як телевізійний фільм на каналі Lifetime, але пізніше перекочував на Sony. Адаптувати мемуари буде Дана Стівенс («Місто янголів»).



Незабаром Татума можна буде побачити у продовженні «Супер Майка», а в планах у актора - зйомки в триквелі «Мачо і ботан» і блокбастері «Гамбіт».

Переглядів: 512 | Додав: Elnino | Теги: Two Kisses for Maddy, новини, фільм, Ченнінг Татум | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |