RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 6 » Ченнінг Татум і Джозеф Гордон-Левітт зіграють в музичній комедії
18:39
Ченнінг Татум і Джозеф Гордон-Левітт зіграють в музичній комедії
Ченнінг Татум і Джозеф Гордон-Левітт зіграють в музичній комедії з рейтингом R. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter. Сюжет проекту, який підтримує студія Universal Pictures, поки не уточнюється, відомо лише, що в центрі сюжету опиняться два пілоти, які потрапляють в неприємності.

Відзначимо, що обидва актори, яких в "реальному житті" пов'язують дружні відносини, вже зустрічалися на одному знімальному майданчику. У 2008 році в прокат була випущена драма "Війна з примусу", в якій вони знімалися.

Сценаристом музичної комедії стане Майкл Беколл, який працював раніше над фільмом "Проект Х: Дорвалися". Терміни робіт над проектом, а також ім'я його постановника поки не називаються. Невідомо також, коли картина буде представлена ​​глядачам.



Нагадаємо, що в 2016 році Ченнінг Татум з'явиться в сатиричній комедії під назвою "Аве Цезар!", Також він може взяти участь в зйомках фільму "Гамбіт", заснованого на серії популярних коміксів з всесвіту "Люди Ікс".

Що стосується Джозефа Гордона-Левітта, то він постане перед глядачами в драмі "Сноуден", що розповідає про знаменитого агента ЦРУ Едварда Сноудена, який після публікації низки секретних документів про стеження за американськими громадянами був змушений тікати з США.
Переглядів: 701 | Додав: Elnino | Теги: Ченнінг Татум, комедія, Джозеф Гордон-Левітт, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |