RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 9 » Чед Стахелскі і Девід Літч приєднуються до кіновсесвіту DC?
00:06
Чед Стахелскі і Девід Літч приєднуються до кіновсесвіту DC?
Портал Latino Review ділиться чутками про те, що студія Warner Bros. запропонувала Чеду Стахелскі і Девіду Літчу зайняти режисерське крісло одного з фільмів кінематографічного всесвіту DC.

Очікується, що в блокбастері «Бетмен проти Супермена» глядачам будуть представлені такі члени «Ліги справедливості», як Чудо-жінка, Флеш, Кіборг і Аквамен. Кожному з цих героїв WB планує надалі присвятити сольний фільм. Режисером «Чудо-жінки» вже була призначена Мішель Макларен, а роботу над «Флешом», за чутками, можуть очолити Кріс Міллер і Філ Лорд. Інсайдери припускають, що Стахелскі і Літчу запропоновано зняти «Аквамена». На користь цієї теорії грає той факт, що режисери дружать з Джейсоном Момоа, що отримав роль титульного супергероя в минулому році.



Стахелскі і Літч починали свою кар'єру в Голлівуді в якості каскадерів і постановників трюків. Вони виконували функції других режисерів при роботі над такими картинами, як «Голодні ігри», «Шерлок Холмс: Гра тіней» і «План втечі». Їх повноцінним дебютом у великому кіно став бойовик «Джон Уїк». Фільм отримав схвальні відгуки критиків і заробив в світовому прокаті $ 78 млн при бюджеті в $ 20 млн. У планах Чеда і Девіда залишається робота над сиквелом «Джона Уіка», а на початку цього року стало відомо, що вони також претендують на режисерське крісло екранізації коміксу Cowboy Ninja Viking.



В український прокат «Аквамен» вийде 26 липня 2018.
Переглядів: 811 | Додав: Elnino | Теги: DC, Чед Стахелскі, Девід Літч, новини, фільм, Аквамен | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |