RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 27 » «Частка Бога» виявилася третьою частиною «Кловерфілду»
20:48
«Частка Бога» виявилася третьою частиною «Кловерфілду»
Таємничий продюсерський проект Джея Джея Абрамса під назвою "Частка Бога" виявився третьою частиною "Кловерфілду". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання The Wrap. У центрі сюжету картини виявиться група астронавтів, які перебувають на орбіті Землі. Головні герої роблять якесь шокуюче відкриття, яке в підсумку змушує їх вступити в боротьбу за свої життя.

Режисером фільму виступив Джуліус Она. Раніше в якості виконавців головних ролей були заявлені Джон Красінскі, Gugu Mbatha-Raw, Девід Ойелоуо і інші актори. Виробничий бюджет оцінюється всього в 10 мільйонів доларів. Проект буде представлений глядачам в березні 2017 року.

Анонімні інформатори наполягають, що серія, дії якої відбуваються у всесвіті "Кловерфілд", буде продовжена. Студії Paramount і Bad Robot вже приступили до підготовки до створення наступних епізодів.



Нагадаємо, що перший фільм, який в Україні демонструвався під назвою "Монстро", був випущений в прокат в 2008 році. У ньому розповідалося про напад гігантської інопланетної істоти на Нью-Йорк.

У 2016 році відбувся реліз картини "Кловерфілд, 10", в якій переплелися дві історії, одна з яких також оповідала про напад прибульців.
Переглядів: 918 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Кловерфілд, новини, Частка Бога, Джей Джей Абрамс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |