RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 16 » Чад Стахелскі і Девід Літч знімуть фільм про перший загін поліцейського спецназу
10:13
Чад Стахелскі і Девід Літч знімуть фільм про перший загін поліцейського спецназу
Портал The Tracking Board ділиться інформацією про те, що Чад Стахелскі і Девід Літч очолять зйомки проекту про перший загін поліцейського спецназу, створеного в 20-ті роки минулого століття. Продюсуванням фільму займеться Ден Лін.

Головний діючий герой картини - Вільям Фейрберн, який, будучи британським солдатом, був відправлений на допомогу поліції Шанхая в ті роки, коли місто буквально задихалося від злочинності. Після того, як Вільям при виконанні отримав 12 ударів ножем, він серйозно зайнявся східними єдиноборствами. Пізніше Фейрберн став організатором першої групи спецназівців, до якої увійшли військові з різних країн світу. Також він відомий тим, що є творцем власного стилю рукопашного бою - Дефендо. Вважається, що саме з особистості Фейрберна Ян Флемінг писав свого Джеймса Бонда.

Чед Стахелскі і Девід Літч починали свою кар'єру в Голлівуді в якості постановників трюків. Вони встигли попрацювати над фільмами франшизи «Матриця» і «Голодні ігри», а також над стрічками «Росомаха», «" V "означає Вендетта» і багатьма іншими. Режисерським дебютом дуету став трилер «Джон Уїк» з Кіану Рівзом в головній ролі.



Багато студій виявляють інтерес до талановитих режисерів. Так, ми недавно повідомляли про те, що Стахелскі і Літч запросили в кінематографічний всесвіт DC, а раніше повідомлялося, що дует веде переговори про те, щоб очолити зйомки екранізації коміксу Cowboy Ninja Viking.
Переглядів: 596 | Додав: Elnino | Теги: Чад Стахелскі, Девід Літч, новини, Ден Лін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |