RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 1 » CBS замовив додаткові епізоди «Супердівчини»
11:26
CBS замовив додаткові епізоди «Супердівчини»
Канал CBS замовив сім додаткових епізодів до першого сезону телекомікса "Супердівчина". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.
Таким чином перший сезон буде складатися з 20 епізодів, що на два епізоди менше стандартної кількості серій в сезоні. Однак для виробництва "Супердівчини" потрібно більше спецефектів, ніж для звичайного серіалу.

Впевненість каналу у своїх діях заснована на високих рейтингах "Супердівчини", що стартувала місяць тому. Прем'єру супергероїчного шоу подивилися 12,9 мільйона чоловік з рейтингом 3,1 серед аудиторії глядачів від 18 до 49 років. Тим самим був встановлений рекорд найрейтинговішої прем'єри осені 2015. Серіал ділить першість з ще одним дебютантом осені - драмою каналу NBC "Сліпа пляма". Поточний рейтинг "Супердівчини" на момент написання замітки становить 2,8.



Серіал означає для CBS своєрідний прорив, оскільки є єдиним телекоміксом каналу. Інші громадські мережі - ABC, The CW, Fox - успішно транслюють серіали "Щ.И.Т." і "Агент Картер", "Стріла" і "Флеш", а також "Готем" відповідно.
Для виконавчого продюсера "Супердівчини" Грега Берланті, чию драму "Сліпа пляма" нещодавно продовжили на другий сезон, замовлення додаткових епізодів шоу з Мелісою Беноіст в ролі Супердівчини означає чергову перемогу. У Берланті крім двох зазначених проектів на рахунку "Стріла", "Флеш", майбутній спін-офф "Легенди завтрашнього дня", а також драма "Таємниці Лаури".

Нагадаємо, що CBS замовив додаткові епізоди до перших сезонів своїх інших нових телепроектів - "Області темряви", "Життя в деталях" і "Реанімація".
Переглядів: 557 | Додав: Elnino | Теги: 1 сезон, серіал, 20 серій, новини, Супердівчина, CBS | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |