RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 1 » CBS закрив серіал «Під куполом» після третього сезону
11:11
CBS закрив серіал «Під куполом» після третього сезону
Канал CBS прийняв рішення не продовжувати річну драму "Під куполом". Як повідомляє видання Thr Hollywood Reporter, серіал, заснований на романі Стівена Кінга, був скасований після третього сезону.

Керівництво телемережі оголосило, що фінал третього сезону, який буде показаний 10 вересня 2015, дасть відповіді на питання про загадковий купол, який відрізав жителів містечка в штаті Мен від решти світу.

Прем'єра першого сезону "Під куполом" влітку 2013 року показала хороший старт і встановила рекорд рейтингів за кількістю відкладених переглядів. 13,5 мільйона телеглядачів, з яких 3,3 мільйона належали ключовій групі від 18 до 49 років. Серіал довів, що літо може служити хорошим стартом для міцних сценарних драм. На хвилі популярності серіалу, CBS уклав вигідний контракт з Amazon Prime на демонстрацію шоу на відеосервісі по завершенні трансляції на CBS. Дві інші літні драми каналу - "Екстант" і "Звіринець" - також є предметом договору з Amazon і Netflix.



Однак на момент написання даної замітки кількість відкладених переглядів впало на 80 відсотків, а аудиторія, що цікавить рекламодавців складає тільки 1,8 мільйона чоловік. Тим не менш, серіал є другим рейтинговим шоу літа 2015 на CBS, поступившись першим місцем "Соснам" каналу Fox.



Раніше виконавчий продюсер Ніл Баер був налаштований оптимістично щодо подальших перспектив: "Я хочу, щоб серіал продовжувався. Ми маємо намір розповідати захоплюючу історію щоліта так довго, як того захочуть наші глядачі".
Переглядів: 593 | Додав: Elnino | Теги: серіал, не буде, 4 сезон, новини, Під куполом, CBS | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |