RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 17 » CBS скасував «Годину пік» після першого сезону
17:36
CBS скасував «Годину пік» після першого сезону
Канал CBS скасував серіал "Година пік", заснованого на однойменному фільмі 1997 року, після першого сезону. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Незважаючи на статус одного з фаворитів сезону 2015-2016 на громадському телебаченні, "Година пік" всупереч своїй назві не поспішала починатися. Його дебют в кінці березня 2016 року виявився посереднім навіть для міжсезоння. Серіал завоював скромний демо-рейтинг 1,2 серед глядачів ключової аудиторії і шість мільйонів переглядів за сім днів плюс ефірний показ. 



Оголошення було зроблено практично відразу після прийняття рішення про продовження на другий сезон двох інших нових драматичних серіалів каналу CBS - "Реанімації" і "Мислити як злочинець: За кордоном" і комедії "Дивна парочка" на третій сезон. "Час пік" приєднався до комедії "Ангел з пекла", закритої кілька місяців тому після п'яти епізодів. На додаток канал CBS розпрощався зі своїм новим телекоміксом "Супердівчина", передавши його сестринському каналу The CW, який продовжив шоу на другий сезон.

У CBS залишився один серіал, доля якого на момент написання новини ще не вирішена - "Області темряви", також заснованого на однойменному художньому фільмі.
Переглядів: 658 | Додав: Elnino | Теги: 2 сезон, серіал, новини, Година пік, CBS | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |