RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 8 » CBS розробляє приквел до «Теорії великого вибуху»
12:43
CBS розробляє приквел до «Теорії великого вибуху»
Канал CBS розробляє спінофф серіалу "Теорія великого вибуху". за відомостями джерел видання The Hollywood Reporter, творці оригінального шоу Чак Лоррі і Білл Преді, а також шоураннер Стівен Молар представлять в новій комедії юну версію доктора Шелдона Купера (Джим Парсонс).

Інсайдери описують проект як шоу "Малкольм в центрі уваги", в якому Шелдон, швидше за все, буде підлітком. З чуток, ніхто з акторів "Теорії великого вибуху" не буде задіяний в новому потенційному серіалі приквелі, крім Парсонса, який виступить виконавчим продюсером. CBS і студія Warner Bros. Television утримуються від коментарів.



На момент написання замітки транслюється десятий сезон комедії, а сам серіал ще не продовжено на наступний сезон. Зірки найпопулярнішої ТБ комедіі серед важливої для рекламодавців аудиторії глядачів від 18 до 49 років - Джим Парсонс, Джонні Галекі, Кейлі Куоко, Саймон Хелберг, Кунал Нейер, Майем Біелік і Мелісса Рауш - ведуть переговори про контракти на 11 сезон. Джерела стверджують, що актори мають намір домогтися підвищення гонорарів в порівнянні з тими, які були позначені в контрактах два роки тому, коли серіал був продовжений відразу на три сезони.

У десятому сезоні велика увага приділена спогадам про дитинство Шелдона - обдарованої дитини з Техасу, якого виховує релігійна мати. У потенційному приквелі була б логічна участь Лорі Меткаф, яка грає матір Шелдона, Мері Купер.
Переглядів: 844 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Шелдон, CBS, Теорія Великого Вибуху, приквел | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |