RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 4 » Брюс Вілліс зніметься в китайському фільмі
23:10
Брюс Вілліс зніметься в китайському фільмі
Популярний у минулому голлівудський актор Брюс Вілліс зіграє одну з ключових ролей в китайському фільмі про події Другої світової війни. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Картина з виробничим бюджетом в 56 мільйонів доларів розповість про варварське бомбардування японською авіацією міста Чунціна, що виконував після окупації Нанкіна роль столиці Китайської Республіки. Віллісу дісталася в проекті, в якому будуть зніматися багато зірок китайського кіно, роль пілота-інструктора.



Відзначимо, що актор раніше користувався великою популярністю в Китаї, але до цього він не брав участь у фільмах, знятих виключно для китайського ринку. Очікується, що картина буде представлена ​​глядачам на початку 2016 року.
На момент написання даної замітки останньою великою роботою актора була роль у фільмі "Місто гріхів 2", який провалився в домашньому і в світовому прокаті. Також він з'явився в бойовику "Ласкаво просимо до раю", випущеному на початку 2015 року. Вілліс неодноразово говорив про те, що готовий знятися в шостій частині "Міцного горішка", але його прагнення поки не викликали підтримки у керівництва студії 20th Century Fox.
Переглядів: 477 | Додав: Elnino | Теги: китай, фільм, новини, Брюс Вілліс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |