RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Січень » 21 » Брюс Вілліс зіграє в новому трилері
20:01
Брюс Вілліс зіграє в новому трилері
За інформацією порталу Deadline, Брюс Вілліс виконає головну роль у новому трилері Extraction («Витяг») *. Режисером проекту обраний Стівен С. Міллер («Злиття з зомбі»), а продюсерські функції покладені на Рендолла Емметта, Джорджа Ферле і Адама Голдуорма. Примітно, що трилер Extraction стане сьомим фільмом Вілліса в рамках співпраці з компанією Emmett / Furla / Oasis Films.

Віллісу дісталася роль колишнього співробітника ЦРУ, чиє життя кардинально змінилося після загибелі дружини. Разом з сином, який пішов по стопах батька і також влаштувався в ЦРУ, герой розробляє надсекретну зброю «Кондор». Однак терористи, дізнавшись про ці плани, викрадають персонажа Брюса, і його синові доводиться визволяти батька з полону власними силами. Ця рятувальна операція назавжди змінює життя обох ...



Разом з Емметтом і Ферле Вілліс незабаром приступить до зйомок екранізації роману Елмора Леонарда Bandits («Бандити»), про що ми повідомляли раніше. У списку найближчих проектів актора можна знайти комедію «Рок на Сході», де Вілліс складе компанію Біллу Мюррею і Зої Дешанель, і трилер «Злість». Цікаво, що тиждень тому вийшов анонс ще одного майбутнього трилера за участю Вілліса, в якому міцному горішку знову-таки належить розібратися з поганими хлопцями, що блокували цілий острів.

Зйомки картини «Витяг» стартують дев'ятого лютого.
Переглядів: 515 | Додав: Elnino | Теги: Витяг, новини, фільм, Брюс Вілліс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |