RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 31 » Брюс Бокслейтнер підтвердив смерть проекту «Трон»
09:16
Брюс Бокслейтнер підтвердив смерть проекту «Трон»
Брюс Бокслейтнер підтвердив остаточну "смерть" проекту під назвою "Трон", сиквел якого, випущений в 2010 році, не виправдав капіталовкладень. Слова актора наводить видання SlashFilm.

"Це розбиває моє серце, але я розумію, що час йде. Disney більше не хоче рухатися в цьому напрямку. Анімаційна серія була багатообіцяючою, але вони не зацікавлені і в її продовженні. Це їм більше не потрібно. Тепер у них є" Зоряні війни "і Marvel", - сказав він.
Бокслейтнер уточнив, що він і сам не зацікавлений у продовженні франшизи. "Це мене більше не цікавить. Я закінчив з цим і маю намір рухатися далі", - додав актор.



Нагадаємо, що наприкінці травня 2015 стало відомо про те, що студія Walt Disney відмовилася від виробництва третьої частини фільму. Причина закриття проекту не уточнювалася, але, найімовірніше, керівництво студії порахувало незадовільними збори другої серії, яка заробила в світовому прокаті всього 400 мільйонів доларів при виробничому бюджеті в 170 мільйонів доларів, і таким чином не зуміла окупити всі витрати на створення і рекламну кампанію.
Головні ролі виконували Джефф Бріджес, Олівія Уайлд, Брюс Бокслейтнер, Джеймс Фрейн, Бо Гарретт, Майкл Шин та інші актори.
Переглядів: 448 | Додав: Elnino | Теги: трон, Брюс Бокслейтнер, закрили, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |