RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 4 » Бріджес, Пайн і Фостер зіграють в одному фільмі?
19:00
Бріджес, Пайн і Фостер зіграють в одному фільмі?
Як повідомляє інформаційний портал Deadline, Джефф Бріджес підписався на одну з головних ролей у новій кримінальній драмі Девіда МакКензі Comancheria. Кріс Пайн і Бен Фостер ведуть переговори про те, щоб теж взяти участь у зйомках.

Сценарій до фільму належить авторству Тейлора Шерідана, а продюсуванням займуться компанія Film 44, Сідні Кіммел («Місце під соснами») і Джулі Йорн («Ми купили зоопарк»).

Драма, початок зйомок якої заплановано на червень, розповість про двох братів, один з яких - колишній в'язень, а другий - розлучений батько двох дітей. Після того, як їх ферму за борги відбирають кредитори, герої вирішують пограбувати банк. На цьому грунті їх дороги і перетинаються з техаським рейнджером, який у що б то не стало має намір заарештувати злочинців.



Бріджес зіграє в картині того самого представника закону. В планах у актора - зйомки в комедії «Діти імператора». Пайн і Фостер, які якраз завершили роботу над трилером «Найприємніші годинни», претендують на ролі недолугих братів.



У списку майбутніх проектів акторів можна знайти очікувані глядачами фільми: Фостер втілить образ головного лиходія в екранізації роману Дена Брауна «Інферно», а Пайн знову постане на екранах в ролі капітана Кірка в триквелі «Зоряного шляху».
Переглядів: 553 | Додав: Elnino | Теги: Джефф Бріджес, Бен Фостер, Comancheria, новини, фільм, Кріс Пайн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |