RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 2 » Брі Ларсон запропонували роль Капітана Марвел
19:44
Брі Ларсон запропонували роль Капітана Марвел
Брі Ларсон ("Кімната") стала головною претенденткою на головну роль у фільмі "Капітан Марвел", випередивши своїх основних суперниць Емілі Блант і Олівію Вайлд. Про це з посиланням на свої джерела в студії Marvel повідомляє видання Deadline.

Проект, у якого на момент написання даної замітки ще не було режисера, заснований на сценарії, підготовленому авторами Джин Колан, Мег ЛеФов, Ніколь Перлман. Прем'єра заявлена ​​на 8 березня 2019 року. Знімальний графік поки не уточнювався.



Нагадаємо, що ім'я Капітан Марвел носили кілька персонажів коміксів. Перший був представлений в 1967 році і був агентом інопланетної раси Кріі, посланий на Землю, щоб спостерігати за розвитком технологій. У підсумку він повстав проти свого начальства і залишився на Землі, щоб захищати її від усіх нападів.

З 2012 року костюм Капітана Марвел належить героїні на ім'я Керол Денверс. Згідно міфології коміксів, вона була блискучим пілотом ВПС США. Одного разу їй довелося зіткнутися з інопланетянином Мар-Велл, і ця зустріч стала для неї доленосною. В результаті техногенної катастрофи генетичні структури Керол і інопланетянина змішалися, і героїня стала гібридом людини і Кріі. У підсумку вона приєдналася до команди Вартових Галактики.
Переглядів: 700 | Додав: Elnino | Теги: кіно, капітан марвел, Брі Ларсон, Marvel, новини, комікси, голівуд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |