RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 6 » Брет Істон Елліс пояснив свої слова про сценарій «Бетмена»
19:11
Брет Істон Елліс пояснив свої слова про сценарій «Бетмена»
Письменник Брет Істон Елліс пояснив свої висловлювання з приводу проблем зі сценарієм сольного фільму, присвяченого Бетмену, який збирається знімати Бен Аффлек. У розлогому коментарі на своїй сторінці в Twitter він визнав, що не читав сценарій особисто, але спілкувався з людьми, які в курсі того, що відбувається.

"У розлогому інтерв'ю кореспонденту видання The Ringer Шону Феннессі я поділився своїми думками про те, чому сучасні студійні фільми настільки низької якості, ми також обговорювали необхідність міжнародного прокату для голлівудської кінопродукції. Як приклад, яка добре ілюструє проблему, я навів історію, яка має відношення до сольного фільму про Бетмена. Я спілкувався з двома керівниками, які не брали участі у створенні картини, але знали тих, хто був залучений до цього процесу. Ми обідали разом і вони поділилися зі мною інформацією з приводу проблем зі сценарієм, яку вони дізналися від тих, хто працює над проектом. Я не знаю особисто нікого з творців фільму, і не здогадувався, що мої коментарі будуть витлумачені як критика на адресу картини. Я не знаю зміст сценарію "Бетмена" і шкодую про те, що прозвучало це так, як ніби я критикую проект. Ще одна причина бути обережним під час інтерв'ю ", - написав він.



 Нагадаємо, що в спілкуванні з кореспондентом The Ringer Брет Істон Елліс повідомив, що чув від своїх знайомих про проблеми зі сценарієм фільму про "Бетмена" і про те, що керівництво студії не захотіло виправляти помилки, переконане, що в міжнародному прокаті їх ніхто не помітить.
Переглядів: 623 | Додав: Elnino | Теги: Брет Істон Елліс, DC, кіно, новини, бетмен, сценарій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |