RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Лютий » 10 » Бредлі Купер зіграє у фільмі про торгівлю людьми?
12:06
Бредлі Купер зіграє у фільмі про торгівлю людьми?
Компанія Warner Bros. приступила до переговорів щодо придбання прав на екранізацію книги Грегга Харвіца Orphan X. Як повідомляє інформаційний портал THR, студія запропонувала Бредлі Куперу головну роль і пост продюсера. За адаптацію літературного джерела прийметься сам Гарвіц.

Трилер розповість про чоловіка на ім'я Еван Смоук, що отримав прізвисько Людина з нізвідки. Він допомагав людям, не гребуючи використовувати брудні методи. Взявшись за чергову роботу, Смоук і не підозрював, що опиниться втягнутий в торгівлю людьми, якою займається поліція Лос-Анджелеса.

Вихід книги заплановано на лютий 2016 року. У Харвіца за плечима вже є досвід співпраці з Warner Bros. - Автор продав студії сценарій, який стане основою для науково-фантастичного фільму Expulsion. Також у послужному списку письменника числиться робота над серіалом «Візитери» (V).



Останній фільм з Купером в головній ролі - «Снайпер» - приніс акторові номінацію на премію «Оскар» і заробив у прокаті $ 361 млн. Нещодавно Бредлі завершив роботу над поки безіменною картиною Джона Уеллса і стрічкою «Алоха» Кемерона Кроу, а наступним його проектом в якості продюсера стане комедія Arms and the Dudes з Джоном Хіллом і Майлзом Теллером в головних ролях.
Переглядів: 563 | Додав: Elnino | Теги: Orphan X, новини, Бредлі Купер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |