RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 31 » Бредлі Купер зіграє у фантастичному трилері
13:53
Бредлі Купер зіграє у фантастичному трилері
Бредлі Купер зіграє у фантастичному трилері з робочою назвою "Глибоке занурення", який збирається знімати угорський режисер Корнель Мундруцо. Про це повідомляє видання The Wrap.

У центрі сюжету виявиться колишній астронавт Едді Брін, який погоджується зробити одиночне занурення в недавно відкриту океанічну западину, яка може виявитися найглибоководнішою. Занурюючись все глибше і глибше, головний герой починає відчувати присутність надприродних сил, які надають на нього як психологічний, так і фізичний вплив.

Сценарій картини повинен підготувати Макс Лендіс, в активі якого фільми "Хроніка", "Ультраамериканці" та інші. Він також виступить в якості одного з продюсерів проекту. Знімальний і можливий прокатний графіки фільму на момент написання даної замітки не уточнювалися.



Нагадаємо, що в 2015 році в прокат були випущені відразу кілька фільмів за участю Бредлі Купера. Серед них "Шеф Адам Джонс", "Алоха" і деякі інші. У 2016 році актор буде задіяний в роботі над фільмом "Вартові Галактики 2", в якому він знову озвучить мальованого персонажа - Ракетного Єнота. Проект буде представлений глядачам в травні 2017 року.
Переглядів: 647 | Додав: Elnino | Теги: Корнель Мундруцо, кіно, Глибоке занурення, Фантастика, новини, Бредлі Купер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |